Corridor 12

Openingstijden:

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00

Bekijk op plattegrond

Kunt u wat extra cafeïne gebruiken? Bent u opzoek naar een nieuwe favoriete koffie? Of bent u meer van de thee? Dan bent u vanaf vandaag welkom bij Beans & Branded in Passage Corridor!

Beans & Branded is distributeur van Catunambú en Kalahari Coffee en Tea Quiero voor Gelderland en Utrecht. Naast het koffie assortiment kunt u bij Beans & Branded ook terecht voor mooie ijskoffie concepten en een eigen label koffie. Ook levert Beans & Branded professionele koffie- en theemachines en de daarbij behorende services aan de horeca.

Naar aanleiding van corona ging Ron Langenberg, eigenaar van Beans & Branded, op zoek naar de volgende stap voor het bedrijf. Dit heeft nu vorm genomen in een gloednieuwe winkel in Passage Corridor! Hier verkopen ze hoge kwaliteit koffieproducten, zodat de bezoekers van het winkelcentrum thuis ook kunnen genieten van een lekker bakje koffie of thee. “Zo zie je maar weer dat je iets negatiefs toch snel kunt ombuigen naar iets positiefs!”, aldus Ron.

Na 3 jaar bezig te zijn met Beans & Branded, gaat hij deze volgende stap vol enthousiasme in: “We hopen hier nog lang te kunnen blijven. Wij hebben er zin in!”. Beans & Branded is vanaf nu te vinden op Corridor 12, naast Nova Zembla. Kom gerust langs om kennis te maken, en u krijgt een heerlijk kopje koffie van de zaak! Alle winkels

Uw winkel in Passage Corridor?

Heeft u interesse in één van de leegstaande panden in Passage Corridor? Neem contact met ons op.