Winkel van de maand: Toet Junior Store

Toet Junior Store is al jaren een begrip in Veenendaal. Sterker nog: onlangs werd de kinderspeciaalzaak uitgeroepen tot De Beste Winkel van Veenendaal. Een terechte bekroning als je 't ons vraagt. We vertellen je graag meer over deze bijzondere winkel.

Voor ieder wat wils

Een afspraak maken met eigenaresse Marjolein Toet vereist wat planning. Ze is namelijk behoorlijk vaak buiten de deur om collecties in te kopen en reist daarvoor het hele land af. En dat zie je terug in de winkel. De rekken zijn gevuld met een steeds wisselende collectie kinderkleding in de maten 92 tot en met 176. Wip je regelmatig Toet Junior Store binnen dan is de kans dus groot dat je telkens op nieuwe vondsten van Marjolein stuit.

Iets anders wat Toet Junior Store niet zomaar een kinderkledingwinkel maakt: het enorm diverse aanbod aan merken en stijlen. Voor ieder wat wils, dus!

Trouwe klanten

Wat klanten nog meer van Toet Junior Store kunnen verwachten? Een ongedwongen sfeer en oprecht advies. En een goede kop koffie. Marjolein en haar medewerkers nemen voor iedere klant uitgebreid de tijd. Dankzij jarenlange ervaring en door goed te luisteren helpen ze klanten iedere dag aan nieuwe outfits voor kinderen vanaf anderhalf jaar. Dat doen ze niet alleen met veel kennis en kunde, maar bovenal met een flinke dosis plezier en gedrevenheid. En daar komen de mensen voor terug. "We zijn heel blij met onze trouwe klantenkring," vertelt Marjolein. "Er komen veel mensen ieder seizoen terug voor een nieuwe garderobe. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor!"

Elke dag een feestje

Toet Junior Store is vanaf 1999 gevestigd in Veenendaal. In de afgelopen jaren is er een hoop gebeurd. Één specifiek hoogtepunt kan Marjolein niet zozeer opnoemen. Voor haar en haar medewerkers is elke dag een feestje. "Ik vind het zo bijzonder dat we dit werk al die jaren in goede gezondheid hebben kunnen doen! We werken met een ontzettend leuk team en we begrijpen elkaar als geen ander. En dat Toet Junior Store benoemd is tot Beste Winkel van Veenendaal is natuurlijk de kroon op ons werk." 

Het extra gouden randje daarbij zit 'm in het feit dat het winkelend publiek de jury was. De prijzen zijn namelijk uitgereikt op basis van de ervaringen en waarderingen die bezoekers kunnen achterlaten op winkelstadveenendaal.nl. En daar spatten de lovende woorden van je beeldscherm. 'Elke keer is het een feestje om hier terug te komen, door het enthousiaste personeel en goede advies'. 'Fantastisch personeel. Leuke hippe kinderkleding'. 'We worden altijd vriendelijk verwelkomd met een heerlijk kopje koffie!' Zomaar wat kreten uit de lading positieve beoordelingen.

Win!

Benieuwd geworden naar Toet Junior Store? Of ken je deze winkel al en ben je net zo enthousiast als wij? Goed nieuws! We mogen namelijk in samenwerking met Toet Junior Store twee keer een cadeaubon van €25,00 weggeven. Meedoen kan via Facebook!

Naar Facebook

Ga terug

Social feed

Gek op voordeel?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals en nieuwtjes in uw mailbox!