Verhuizing Royal Fashion

Deze week opent Royal Fashion op een gloednieuwe locatie! Na een korte maar intensieve verbouwing van de winkelunit naast Bonita en tegenover Holland&Barrett, opent de kleding winkel haar deuren in Passage 93-95. Vanaf woensdag 3 maart is Royal Fashion geopend voor private shopping!

Royal Fashion is al een gevestigde naam in Veenendaal en omgeving. Na 8 jaar altijd klaar te hebben gestaan op de oude locatie (tegenover Kruidvat) in Passage Corridor, was het de hoogste tijd voor een nieuwe stap.
De damesmodezaak staat bekend om haar uitzonderlijke collectie voor jong en oud. Trendy, hip, classy en sporty, alles voor de modebewuste vrouw is te vinden bij de Royal Fashion. Naast dameskleding vindt u hier ook damesschoenen en -tassen en kinderkleding, en dit ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Het enthousiaste team van medewerksters helpt u graag vakkundig en vriendelijk bij uw nieuwe aankoop en staat vanaf deze week weer enthousiast voor u klaar! Een blije klant is waar het team van Royal Fashion blij van wordt.

Ga terug