Sinterklaashuis in Passage Corridor

December staat alweer voor de deur, wat betekent dat Sinterklaasavond ook snel nadert. Om dit voor iedereen een vrolijke tijd te maken, wordt op woensdag 24 november een waar Sinterklaashuis geopend!

Corridor 49, naast Open32 is volledig omgetoverd tot een Sinterklaashuis, geheel aangekleed met cadeautjes, schoorsteen én een XXL Verlanglijst! In dit Sinterklaashuis kunnen kinderen zich op woensdagen en zaterdagen vermaken met een afwisselend programma. Zo komt Sinterklaas op woensdag 24 november langs voor de officiële opening, kunnen kinderen speculaaspoppen versieren én zelfs een Pietendiploma behalen!

Ook mogen kinderen de XXL Verlanglijst invullen. Hier kunnen ze hun grootste wens op achterlaten. Aan het einde van iedere dag, wint één van de deelnemers het cadeau van de verlanglijst.

Het Sinterklaashuis is als volgt geopend:

  • Zaterdag 20 november (12.30 – 16.30 uur): Acrobaatpieten
  • Woensdag 24 november (13.30 – 16.30 uur): Kindershow met bezoek van Sinterklaas
  • Zaterdag 27 november (12.30 – 16.30 uur): Pietenschool
  • Woensdag 1 december (13.30 – 16.30 uur): Pietenmuts knutselen
  • Zaterdag 4 december (12.30 – 16.30 uur): Speculaaspop versieren

 

Maatregelen COVID-19

Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Medewerkers dragen handschoenen en mondkapjes. Daarnaast wordt tussentijds de werkplek en het materiaal gedesinfecteerd. Om een veilig Sinterklaashuis te realiseren, verzoeken we ouders om buiten te blijven.

Ga terug