5 tips voor een perfect paasweekend!

Er staat weer een heerlijk lang paasweekend voor de deur! Tijd om erop uit te gaan, dus! We vertellen je graag wat er dit weekend te beleven is rondom Passage Corridor

Matthaus Passion

Of het nu compleet nieuw voor je is, of dat je ieder jaar traditiegetrouw vooraan zit, een Matthaus Passion bezoeken is hoe dan ook de moeite waard. Op donderdagavond geniet je in Theater Lampegiet van dit klassieke meesterwerk. Meer informatie en tickets vind je hier

Schuif maar aan

Nog een klassieker, maar dan in een heel andere categorie: het paasontbijt. Want zeg nou zelf, Pasen is toch niet compleet zonder (beschilderde) eieren en paasbrood? Slaap je liever uit? Dan maak je er toch gewoon een paasbrunch van! 

Op zoek naar het gouden ei

Nadat je die eiren achter de kiezen hebt, is het tijd om ze te gaan zoeken. Op Eerste Paasdag kun je bij De Boswerf in Zeist je mandje vullen met gevonden paaseitjes in het bos. Ook is er een gouden ei verstopt; wie dat vindt wint een leuke verrassing.

Pasen op Kasteel Amerongen

Ben je nog niet uitgezocht? Dan kun je op Tweede Paasdag verder speuren in Kasteel Amerongen. Extra leuk: met Pasen mogen bezoekers zelf door het kasteel dwalen. In ieder vertrek is een deskundige gids aanwezig, die je graag meer vertelt over de geschiedenis van Kasteel Amerongen en haar bewoners. Bovendien is het hele kasteel prachtig versierd met bloemstukken.

Nog meer eten

Op Eerste en Tweede Paasdag organiseert Landgoed Zonheuvel een Paasbrunch. Geniet van een smakelijk menu en wandel daarna over het landgoed en bezoek de nabijgelegen Kaapse Toren.

Paasinkopen doen in Passage Corridor

Of je nu thuisblijft of erop uitgaat komend weekend, je paasinkopen doe je natuurlijk bij Passage Corridor (Let op: op Eerste en Tweede Paasdag zijn de winkels in Passage Corridor gesloten). Op vrijdagmiddag (14 april) en zaterdag (15april) worden er paaseitjes uitgedeeld aan het winkelend publiek en op zaterdag 15 april komt het paasorkest langs in Passage Corridor.

En als je je met Pasen tegoed wilt doen aan lekkers, zul je smullen van deze handige route die je meeneemt langs de beste speciaal- en delicatessenzaken in Passage Corridor. Bekijk de route hier

Op de hoogte blijven van de beste koopjes en trends?

Volg je ons trouwens al op Facebook, Twitter en Instagram? We geven regelmatig leuke prijzen weg en houden je natuurlijk ook daar graag op de hoogte van de leukste nieuwtjes en trends. Keep in touch en volg ons!

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram

Ga terug

Social feed

Gek op voordeel?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals en nieuwtjes in uw mailbox!