Nieuwe winkel: Piretti

Ook zo’n behoefte aan een tripje naar Italië? Beleef het in uw eigen land bij Piretti in Passage Corridor! Hier vindt u de allerlekkerste Italiaanse delicatessen, gemaakt van de beste ingrediënten. Piretti vindt u vanaf vrijdag 6 november in het winkelcentrum.

Piretti is opgezet door Roona Cassaro-Piretti. Dankzij haar Italiaanse roots zorgt zij ervoor dat alle producten op authentieke wijze worden gemaakt, met enkel de allerbeste ingrediënten. Piretti is altijd op zoek naar de beste en lekkerste producten van ambachtelijke familiebedrijven uit Italië. Simpelweg omdat zij de producten maken met liefde, passie én ambacht. En daar wordt Piretti blij van! Dit blije gevoel delen ze maar al te graag met hun gasten. De warme, gepassioneerde Piretti familie zorgt ervoor dat het beste van de Italiaanse keuken bij u thuis op het bord terecht komt!

Vanaf vrijdag 6 november vindt u Piretti in winkelcentrum Passage Corridor. Om dat te vieren, hebben ze gedurende de hele maand november leuke acties voor u in petto. Zo ontvangt u in de eerste week van opening bij aankoop van €15,- een pizzadoosje met een verrassing. Denk hierbij aan speciale korting, een cadeaubon, gratis pizza of andere kennismakingscadeaus! Neem een kijkje in de winkel: Corridor 35 te Veenendaal.

Ga terug