Maatregelen Corona

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor Passage Corridor.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze klanten als de ondernemers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig bijgesteld. Daarnaast nemen we kennis van de laatste aankondiging van de Nederlandse overheid, waarin is opgenomen dat alle horeca per 1 juni weer geopend mogen zijn, onder voorwaarde van max 30 personen op 1,5 meter afstand. Ook alle ondernemers van Mercuriuscentrum zijn hierdoor weer geopend, met verschillende maatregelen om het winkelen in Passage Corridor extra veilig te maken. Graag vragen we u, de bezoeker van het Mercuriuscentrum, zich te allen tijde te houden aan het volgende reglement:

  • Was uw handen voor en na een bezoek aan het winkelcentrum
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde rechts aan in openbare gebieden

Ook voor de geplande evenementen zal rekening gehouden worden met de RIVM Maatregelen. Via de website en onze social kanalen zullen we u op de hoogte houden.

Ga terug