Het nieuwe schooljaar is begonnen!

De kop is er af! De eerste schoolweek is voorbij. Het is het gedaan met de zeeën van vrije tijd en een huiswerkloos bestaan. Daarnaast breekt er natuurlijk ook een spannende tijd aan: een nieuwe klas, een nieuwe meester of juf, nieuwe dingen leren en ervaringen opdoen. Gelukkig hebben wij tips om een vliegende start te maken!

- Maak het onderwerp ‘school’ leuker door een nieuw item te kopen voor school. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe lunch box, een rugzak of een toffe nieuwe outfit om het schooljaar mee te beginnen. Dan maak jij echt de blits op je (nieuwe) school!

- De eerste weken op school zijn altijd nog rustig, dus plan een aantal leuke activiteiten met je vriendjes en vriendinnetjes na schooltijd, dat maakt de overgang wat minder groot.

- Heb jij je boeken nog niet gekaft en zie je daar tegenop? Er zijn tegenwoordig ook rekbare boekenkaften, deze zijn onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat. #handig!

Heb je nog nieuwe schoolspullen nodig? Bij Passage Corridor vind je natuurlijk alles wat je nodig hebt om er weer tegenaan te gaan dit jaar. Loop eens binnen bij Kruidvat, The Read Shop, Intertoys en Blokker en scoor toffe nieuwe items voor school.

Wij wensen je heel veel succes met dit nieuwe schooljaar!

Ga terug

Social feed

Gek op voordeel?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals en nieuwtjes in uw mailbox!