De leukste uitjes voor de herfstvakantie

Herfstvakantie! Tijd om erop uit te gaan en te genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft. Rondom Passage Corridor is in ieder geval genoeg te doen!

 

De natuur in

Waar anders geniet je van de mooie herfstkleuren dan in de natuur? Trek er bijvoorbeeld op uit in Nationaal Park de Hoge Veluwe en geniet van eindeloze heidevelden, indrukwekkende zandvlaktes, uitgestrekte bossen en vooral: wilde dieren! Het zijn tenslotte de Hoge Veluwe Wilde Weken.... Tot en met 28 oktober kun je iedere dag in het park terecht bij de Picknickweide voor allerhande activiteiten: van wild eten tot wild spelen. Weer of geen weer, want, zoals de site zelf al zegt: 'je bent wild of je bent het niet!'

Op de step

Of je nu wil trampolinespringen, een escape room wil bezoeken, wil glowgolfen, darten of karten, in The Maxx kan het allemaal. Vorig jaar wonnen ze de award voor beste Family Entertainment Center van Nederland en ook dit jaar is deze evenementenlocatie in Veenendaal perfect geschikt voor een verjaardagsfeestje voor jong én oud - of gewoon een avondje uit natuurlijk. 

Naar de film

Toch liever binnen wegkruipen? Dat kan natuurlijk perfect in een bioscoopstoel. Moet je wel eerst een keuze maken tussen alle leuke films die deze vakantie in Pathé Ede draaien en dat is nog een hele kluif! Wordt het lachen bij Johnny English Strikes Again of De Dolle Tweeling 4? Op het puntje van je stoel zitten van spanning tijdens Incredibles 2 of Hotel Transsylvanië 3? Of bereid je je alvast voor op de komst van de sint met Sinterklaas en de Vlucht Door De Lucht? Genoeg leuke films voor het hele gezin in ieder geval!

Je hebt geen kind aan ze!

In Ballorig kunnen kinderen tot en met 13 jaar zich naar hartelust uitleven. Op 1500 vierkante meter herbergt dit speelwalhalla een heleboel vermaak. Met onder meer een megaglijbaan, een springkussen en een ballenbak zijn kinderen wel even zoet. Ouders genieten ondertussen van een hapje en een drankje op het terras. Een win-win-situatie dus!

Winkelen in Passage Corridor

Combineer bovenstaande uitjes met een (mid)dagje shoppen in Passage Corridor! Met 30.000 vierkante meter winkeloppervlak en meer dan 100 verschillende winkels is er genoeg te beleven voor jong en oud! Tot snel!

Ga terug

Social feed

Gek op voordeel?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals en nieuwtjes in uw mailbox!