Hele week Black Friday!

Speciaal in het teken van Black Friday, hebben de ondernemers van winkelcentrum Passage Corridor hele leuke kortingen! Om ervoor te zorgen dat u langs kunt komen op een moment dat voor u fijn voelt, hebben veel ondernemers hun aanbiedingen verspreid over een langere periode. In plaats van Black Friday viert Passage Corridor dit jaar een Black Friday Week!

Geniet de hele week van de scherpe kortingen en de feestelijke sfeer in het winkelcentrum. Dit is de perfecte gelegenheid om vast inkopen te doen voor de feestdagen, want het winkelcentrum is al volledig in de feeststemming. Zo hangt er prachtige verlichting aan de gevels en is in het centrum een reuzegrote beer te vinden, volledig voorzien van lichtjes.

Ook tijdens de Black Friday Week worden in Passage Corridor de maatregelen van de RIVM in acht genomen. We vragen de bezoekers zich hier ook aan te houden. Daarnaast heeft het winkelcentrum een drukteprofiel beschikbaar gemaakt, waarmee u de beste momenten kunnen inplannen om een bezoek te brengen aan het centrum.

 

Ga terug