Doe een wens in Passage Corridor!

2020 is voor menigeen een roerig en bewogen jaar geweest. Veel mensen hebben een zware of onzekere periode achter de rug of bevinden zich daar momenteel nog in. In deze donkere tijden vindt Passage Corridor het belangrijk om stil te staan bij een ander, vandaar dat we deze liefdevolle actie organiseren. Met de wensboomactie kan jij iets voor een ander betekenen en zelf ook kans maken op een mooi kerstcadeau.

Van woensdag 16 t/m 23 december staat ter hoogte van de Albert Heijn in Passage Corridor een prachtige wensboom. Kom dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur langs en laat een mooie kerstwens achter voor iemand waar je veel aan denkt! Onze hosts hangen de wens voor je in de wensboom.

Het is ook mogelijk om een vrijwillige donatie te doen als je deelneemt aan de wensboomactie. Alle opbrengsten schenken wij aan Stichting Het Vergeten Kind.

Door een wens in onze wensboom achter te laten, maak je tevens kans op €50,- shoptegoed, te besteden bij de ondernemers van Passage Corridor. De winnaars worden op donderdag 24 december op onze social media kanalen bekend gemaakt. Zo hopen wij jullie Kerst nog mooier te maken!

 

In verband met de lockdown, heeft deze actie helaas niet kunnen doorgaan. 

 

Ga terug