De leukste herfst items uit Passage Corridor

Er is geen ontkennen aan: de laatste mooie zomerdag ligt voorlopig achter de rug, het wordt weer vroeger donker en langzaamaan kouder: het najaar breekt aan. De winkels in Passage Corridor zijn er in ieder geval klaar voor! Jij ook?

De najaarscollecties hangen inmiddels alweer een tijdje in de winkels van Passage Corridor. Natuurlijk is het aanbod ontzettend breed en vind je hier voor elk wat wils. Of je nu van stoer, netjes, gewaagd of eenvoudig houdt. Maar er zijn wel een paar trends en items die eruit springen en overal terug lijken te komen. We vertellen je er graag meer over.

Zachte kleuren

Wie denkt dat pastelkleuren in de lente thuishoren heeft het mis. Vaak domineren bruinachtige tinten het straatbeeld in de herfst, maar dit jaar zien we ook veel zachte kleuren in het najaar. Ergens logisch, want de tijd van het ijskoude herfstseizoen lijkt achter ons te liggen. Het najaar lijkt ieder jaar zachter te worden, dus niet gek dat we ons daar qua kleurgebruik op aanpassen!

Grofgebreid

Eigenlijk haast geen modetrend meer te noemen, grofgebreide items mogen we inmiddels wel tot klassiekers bekronen. Ieder najaar vullen de rekken van de winkels van Passage Corridor zich weer met de fijnste grofgebreide vesten, truien en sjaals waar je tijdens koude dagen in weg kunt kruipen. Mocht het toch wat warmer zijn, dan kun je deze gebreide items makkelijk combineren met je zomerkleding. Draag bijvoorbeeld een vest op een zomers topje of combineer een gebreide sjaal met een fleurig jurkje. Zo blijf je nog even in de zomerstemming!

Lang, langer, langst

Ook al zo'n fijn item: het lange vest. We zien vesten die tot de grond reiken, maar meestal vallen ze tot net boven de knie. Trek een lang vest aan in plaats van een jas, draag 'm in huis voor een gezellig wintergevoel, of combineer 'm met meerdere lagen! Kortom: dit veelzijdige kledingstuk moet je dit najaar in je kast hebben.

Najaar in Passage Corridor

Het is volop najaar in Passage Corridor. Wees welkom en ontdek het zelf! Voor mooie herfstitems kun je onder andere terecht bij Open32, Quindici, Nova Zembla, Norah, Sandwich, Street One en Tuunte. Zien we je daar?

Ga terug

Social feed

Gek op voordeel?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals en nieuwtjes in uw mailbox!