Black Friday

Op Black Friday pakt Passage Corridor uit! Het Amerikaanse fenomeen Black Friday, dat dit jaar valt op vrijdag 29 november, krijgt ieder jaar steeds meer populariteit in Nederland. In Passage Corridor zijn daarom op de hele dag lang verschillende activiteiten georganiseerd.

Shopping bag giveaway
Haal in Passage Corridor je gratis shopping bag op! Op vrijdag 29 november worden tussen 13.00 – 21.00 uur in het winkelcentrum en in de binnenstad vouchers uitgedeeld waarmee je een linnen tas kunt ophalen. Deze fashionable linnen tas kun je op vertoon van je voucher ophalen in het winkelcentrum, naast Open32.

Parkeeractie
Bij winkelcentrum Passage Corridor kunnen je vrijdag 29 november gratis parkeren. Bij een minimale aankoop van €25 kunnen de bezoekers van het winkelcentrum een gratis parkeerkaart ophalen voor Q-Park Passage of Corridor. De balies waar de parkeerkaarten verkrijgbaar zijn, staan verspreid door het hele winkelcentrum.

Kortingen
Black Friday is natuurlijk niet compleet zonder kortingen. Ook in Passage Corridor kun je op vrijdag 29 november speciale aanbiedingen scoren. In het bonnenboekje, dat op woensdag 27 november wordt meegeleverd in de regiokrant, staat een overzicht van aanbiedingen in Passage Corridor en Winkelstad Veenendaal. Voor overige kortingen of aanbiedingen, kun je ter plaatsen informeren. De winkels zijn op vrijdag geopend tot 21.00 uur!

De Black Friday activiteiten vinden plaats op vrijdag 29 november tussen 13.00 – 21.00 uur.

Ga terug